CATERING

Vi kan erbjuda allt från spännande bufféer till exklusiva middagsarrangemang av medföljande kockar. Det är vår ambition att skapa unika upplevelser inom mat och dryck. Tre rätter eller fler, tillsammans skapar vi menyn. De nyputsade glasen och pressade linnedukarna tar vi med oss – och mycket mer därtill om så önskas. 

KONFERENS

Låt oss hjälpa er att skapa effektiva möten. Vi har tagit fram en konferensmeny som sätter lite guldkant på ert möte. Börja dagen med en stärkande frukost. Vill ni sitta hos oss och äta lunch så reserverar vi bord till er. Hinner ni inte sitta ner här hos oss, så levererar vi självklart beställningen till önskad plats. Avsluta förslagsvis dagen med en matlagningskurs för att stärka sammanhållningen i gruppen. 

EVENT & AKTIVITETER

Vi fixar festen! Från företagsevenemang till den privata festen. Restaurangen hyr du kvällstid eller helg. Vi har plats för ca 20 personer. Vill ni sitta lite för er själva passar vårt "chambre separée" perfekt – begränsat till ca 10 personer. Utmärkt för mindre sällskap. 

TEMAMIDDAGAR

Den gemensamma middagen är alltid en höjdpunkt. Förutom att det ska vara ytterst välsmakande, är det också trevligt att göra något extra av middagen. Marockansk afton, grill med cowboy tema, ulfest eller kanske bröllopsmiddag? Olika tema – allt är möjligt!

PROVNINGAR

Istället för en drink före middagen är det trevligt att testa antingen viner eller olika ölsorter. Efter middagen kan ni prova olika sorters choklad och olika sorters avec. Tillsammans med er sätter vi ihop en meny som harmoniserar med provningen.